Magamról pár szóban

Biró-Török Bernadett vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő.

Kiskorom óta vonzott a számok világa, így evidens volt, hogy a hivatásomat is a pénzügyi szektorban fogom megtalálni. Hamar rájöttem, hogy a sokak által keresett precizitást és tervezhetőséget a pénzügy és számvitel világa adja nekem.

A tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Pénzügy-számvitel szakán végeztem, majd vállalkozási mérlegképes könyvelői képesítést szereztem kitűnő eredménnyel. Az egyetemi tanulmányok során olyan komplex látásmódot sajátítottam el, amely a mai napig végigkísér a munkám során.

Tapasztalatszerzés céljából több mint 4 évig könyvelőirodában dolgoztam, ahol is 70 cég teljes körű könyveléséért, bérszámfejtéséért voltam felelős. Ez idő alatt megtanultam, hogy nincs lehetetlen, csak kellő kitartás, elhivatottság és fegyelem kell hozzá, és megjön a várva várt eredmény.

Az itt megszerzett tapasztalatokra és pozitív visszajelzésekre építve 2019-ben elhatároztam, hogy megalapítom a saját vállalkozásomat, hogy a tanultakat magasabb szintre emelve, szélesebb körű szolgáltatást tudjak nyújtani. Hiszem, hogy a vállalkozásoknak nem csak könyvelésre és bérszámfejtésre van szüksége, hanem folyamatos támogatásra és nyomon követésre, hogy tisztában lehessenek lehetőségeikkel, és időben, biztosan meg tudják hozni a szükséges döntéseket.

Kiemelt figyelmet és sok időt fordítok tudásom folyamatos fejlesztésére, mivel a számvitel világa folyamatosan változik, a vállalkozói szférában a döntéseket azonnal kell meghozni, így aki a folyamatos fejlesztést nem tartja fontosnak, az lemarad.

Célom, hogy ügyfeleim megkapják a vállalkozásuk sikeres vezetéséhez szükséges támogatást, segítséget, amellyel az elvárásaiknál magasabb eredményeket tudnak elérni.

Ami a munkámat jellemzi: Precizitás, figyelem, megbízhatóság és rugalmasság.

Ügyfeleim mondták rólam

Az a legjobb benne, hogy kis ügyfélkörrel dolgozik, így mindig van ideje a kliensekkel körültekintően és precízen foglalkozni. Nem érzi úgy az ember, hogy elveszik a sok vállalkozás közt, ahogy egy nagy könyvelőirodánál lenne. Sokkal személyesebb és barátságosabb a légkör. Szeretek vele dolgozni.

P. Anna

Betti egy nagyon kedves, készséges könyvelő. Mindig lehet rá számítani, ha bármilyen probléma, vagy kérdés merűl fel. Nem kell napokat várni a válaszra, szinte rögtön segítséget nyújt.

G. Katalin

Ha ő nem lenne, akkor mindig lekésnék minden teljesítési időpontot! Rendszeresen, időben értesít a határidőkről,akár többször is. Nagyon lelkiismeretes és korrekt könyvelő. Csak ajánlani tudom!

T.Gábor

Nagyon közvetlen és barátságos. A munkáját gyorsan és alaposan végzi, folyamatosan emlékeztet az épp aktuális teendőkre. Türelmesen és legfőképp érthetően magyarázza el a dolgokat, a hétköznapi emberek számára felesleges könyvelői szakzsargon nélkül. Határozott és lényegre törő.

D.Lilla

Kapcsolat

Kérdése van? keressen bizalommal!